Justiție

Cine a suferit abuzuri în Justiţie înţelege corect situaţia statului de drept din România

Written by Gheorghiu Hanna

Cine vrea să abordeze corect situaţia statului de drept din România poate să o facă – este opinia liderului grupului PSD din Senat, Şerban Nicolae.

Senatorul PSD a început prin a sesiza că o ciudat să promovezi ca prim-vicepreședinte al Comisiei Europene însărcinat cu colaborarea interinstituțională și statul de drept un om precum Timmermans, absolvent de literatură.

“E foarte bizar să promovezi un tip ca Timmermans în această poziție de prim-vicepreședinte al Comisiei Europene însărcinat cu colaborarea interinstituțională și statul de drept, el fiind absolvent de literatură franceză. Asta fiind pregătirea sa școlară, ca să spun așa”, a spus Şerban Nicolae.

Cine a suferit în urma abuzurilor Justiţiei poate să analizeze mult mai corect situaţia din România. Este cazul comisarului pentru Justiție, Vera Jourova.

„Există un comisar pentru Justiție, Vera Jourova, care a fost arestată pe același stil de vânătoare de vrăjitoare, a stat arestată, pentru ca ulterior să fie achitată. Înțelegând ceva mai bine decât colegul Timmermans, pentru că literatura franceză e bine, dar cu justiția Vera Jourova e și de specialitate, a și pățit pe pielea ei, când a fost întrebată în mod explicit dacă România e obligată să aplice recomandările MCV și a spus: România noi credem că va respecta aceste obligații, după ce le va fi studiat fezabilitatea. Un om ca Vera Jourova accepta ideea că recomandările sunt chiar niște recomandări”, a continuat senatorul PSD Şerban Nicolae.

About the author

Gheorghiu Hanna

Leave a Comment