Social

Antreprenorii români vor avea parte de un nou program de sprijin

Written by Gheorghiu Hanna

Afacerile întreprinzătorilor români sunt susținute de Guvern, așa cum nu a făcut-o până acum niciun alt Guvern. Din statistici se arată că nivelul românilor de-a adera la un astfel de program este peste media prevăzută de guvernanți.

Eficiența acestor programe destinate micilor întreprinzători s-a observat și prin programele de subvenții, ajutoarele de stat pentru investițiile semnificate, start-up-nation – aceștia fiind factori care demonstrează eficiența politicii PSD în sprijinul antreprenorilor.

Un nou program se va lansa în scurt timp

Un alt program destinat microîntreprindelor, va lua startul în scurt timp! Acesta va beneficia de o finanțare de până la 200.000 de euro prin programul regional Regio 2014-2020.

Antreprenorii care vor accesa la acest program își vor putea finanța atât achiziția de active corporale – lucrări de construire/extindere/ modernizare a spaţiilor de producție, echipamente tehnologice, utilaje, instalații de lucru, mobilier, echipamente informatice, birotică – dar și active necorporale – brevete, licențe, mărci comerciale, programe informatice sau investiții în realizarea de instrumente de comercializare online a serviciilor/ produselor microîntreprinderii.

Este un nou impuls economic menit să creeze noi locuri de muncă și să reducă decalajele de dezvoltare dintre regiunile țării.

About the author

Gheorghiu Hanna

Leave a Comment