Politic

Partidul Ecologist Român le pune oglinda în faţă lui Cioloş şi alianţei USR – PLUS

Written by Gheorghiu Hanna

O caracterizare pe cât de dură, pe atât de obiectivă asupra valorii politice a lui Dacian Cioloş şi a USR – PLUS vine din partea PER.

Dacian Cioloş a fost folosit pentru a executa misiuni.

„Dacian Cioloș a fost un înlocuitor „de nădejde” pentru funcţiile cheie ale Statului. El nu a fost instalat de „sistem” la Palatul Victoria ca să-şi valorifice competenţele ci ca să execute misiuni. Atunci când nu poate fi vorba de un membru al partidului care a câștigat alegerile și deci , îndreptățit să guverneze, băieții deștepți scot din joben iepurașul technocrat,” se arată în comunicatul PER.

Se vorbeşte despre premierul serviciilor.

“O simulare tristă a democrației prin care sunt puse în fața poporului cele mai obediente slugi. Se crează iluzia neutră a activității politice iar poporul înghite gălușca și se bucură de “ victorie”. Deci, Dacian Cioloş ajungea premierul Serviciilor, în timp ce președintele Klaus Iohannis mima consultarea populară, iar Traian Băsescu dădea garanții că Julien va fi înscăunat în funcția de prim- ministru al României. Astfel, Dacian Cioloș face trecerea oficială de la ultranaționalist extremist, școlit pe băncile PUNR, la tehnocrație.Ulterior, una dintre declarațiile sale a fost : “Tot ce înseamnă capital de stat trebuie privatizat de urgenţă (…) trebuie adus management sănătos din Vest sau făcute parteneriate cu marile corporaţii transnaţionale. Mă refer în special la Portul Constanţa, compania Tarom şi CFR Marfă”(destanga.ro), spune PER.

Mulți useriştii și cioloşişti sunt pensonaje cu umbre în biografiile lor.

“Cioloș a fost premierul care a lucrat “foarte bine” cu fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, obedienta asistentă a Monicăi Macovei dar și cu Cristian Ghinea, cel reponsabil de atragerea a zero fonduri europene.
Acum Julien a fost cocoțat în fruntea useriştilor, pentru că plus nu există, iar ca ins, este departe de a fi aducător de voturi. Este însă determinat să mai ia o porție de Europă. Desigur, în ideea de a ne scăpa de “ciumă roșie”, cu care “se luptă aprig”.
Mulți useriştii și cioloşişti sunt pensonaje cu umbre în biografiile lor. Ei nu –și afișează istoricul personal dinainte de ‘89, par cam toți de aceeași vârstă, au beneficiat de burse Soroş, au joburi bănoase în multinaționale sau în ONG-uri îndestulate de dolarii aceluiași cumsecade bătrânel filantrop iar mulți au nume ciudate, neromânești. Par a fi făcuți în eprubetă, fiind controlați și formând o armată bine instruită și cu ţel bine stabilit. “Nu vă recunoașteți nerealizările și eșecurile, aveți tupeu și atacați”, aceasta pare să fie deviza lor. În felul acesta, ei ar putea fi înlocuitorii lui Monica Macovei, Cristian Preda ori Traian Ungureanu, cei care au votat constant împotriva intereselor României.” se arată în comunicatul PER

About the author

Gheorghiu Hanna

Leave a Comment