Politic

Până nici membrii USR nu mai suportă nazismul din interior

Written by Gheorghiu Hanna

Nazismul din interiorul USR a făcut un membru să-și dea demisia. Cami Bacioiu, activă în cadrul USR Sector 1 București s-a săturat de certurile interne și de faptul că oamenii noi în politică sunt la fel ca cei vechi. Toți, indiferent de ce ar declara, nu vor decât să pună mâna pe putere și de aici începe și cearta. Cu cât oamenii se văd mai sus, cu atât uită de unde au plecat. Desigur, la cei mai mulți dintre membrii USR nu e cazul, chiar ei făcându-și averi enorme din contractele cu statul, cele mai multe cu Ciuma Roșie.

„Azi mi-am dat demisia din USR. M-am saturat de atatea certuri interne si de atata grobianism si idolatrie dementa de a caror existenta am fost profund socata. USR-ul trebuia sa fie format din oameni educati care sa salveze Romania. Nu sunt toti educati, sau cu bun simt, iar respectul pentru cel de langa tine e doar o gluma buna cateodata.

M-am asteptat sa gasesc un mediu profesionist, de oameni care lucreaza impreuna spre un scop mai inalt. Am gasit porcaiala de cea mai joasa speta.

Poate am fost eu naiva. Poate asa e in politica. Eu clar nu-s facuta sa ma porcai, sa arunc cu invective si sa ma catar pe cadavre ca sa fiu sef. Asa ca povestea mea politica s-a incheiat azi.

O sa sustin USR-ul in continuare pentru oamenii aia decenti si muncitori pe care i-am cunoscut”, a fost mesajul transmis de Cami Bacioiu.

About the author

Gheorghiu Hanna

Leave a Comment