Politic

De ce nu vorbește președintele despre cazul micuței Sorina?

Written by Gheorghiu Hanna

Chiar Iohannis spunea, la un moment dat, la B1 TV că a dat copii spre adopție, în plus, cumva, s-a făcut un legământ între servicii, DNA și alte instituții, să nu spună nimic despre acest lucru.

Traficul de organe cu copii chiar există. Mulți străini înfiază copii romi pentru a salva un alt copil sau pentru nevoia unei grupe sangvine  rară. Până aici nimic nou. Oamenii știu, dar se prefac că nu văd, nu aud. La fel știe și președintele, dar nu vede, nu aude. Cu toate că în mai multe momente Iohannis a ieșit public când un copil a căzut într-un puț de mare adâncime. De asemenea acesta a ieșit public și în cazul unui ursuleț de pluș, dar nicio vorbă despre Sorina.

Până la urmă dacă toți mai marii Guvernului încearcă să se implice, plus că Iohannis știe cum stă treaba cu adopțiile, ar putea să dea o mână de ajutor autorităților, ținând cont că soția domniei sale, care umbla noaptea pe la DNA, în anii 1990 făcea traduceri pentru înfieri.

Președintele a preferat să meargă la mare în timpul săptămânii, în niciun caz să se implice în ceva destul de serios. Desigur, nu are voie, doar are 47 de dosare la sertar.

About the author

Gheorghiu Hanna

Leave a Comment