Știri

Șeful STS a demisonat, Iohannis nu!

Written by Gheorghiu Hanna

Sorinel Vasilica a demisionat după tragedia de la Caracal. Acesta a înaintat demisia președintelui Klaus Iohannis.

După demisia șefului STS, desigur, om care pleacă acasă, fără nicio remușcare, cu o remunerație considerabilă, și președintele ar trebui să plece acasă, fiind singurul vinovat că a ținut la sertar, 7 luni, care ar fi putut să-i salveze viața copilei. Sigur că această etapă a curățeniei ar trebui să se producă și la nivelul operatorilor 112, dar și la nivelul poliției locale.

Sorinel Vasilica nu se consideră vinovat

Sigur, șeful STS nu simte nicio remușcare, acesta spunând că nu este vina lui. Probabil, pe modelul Iohannis, pe care-l protejează și care-l protejează, tot PSD este de vină.

Nimic despre faptul că justiția este așa cum este. Nimic despre faptul că operatorul STS nu a fost capabil să se poarte cum trebuie într-o situație de criză, mai ales fiind vorba despre o copilă.

Premierul a cerut CSAT chiar azi, președintele nu renunță la o ultimă zi de plajă

Viorica Dăncilă a cerut ca ședința CSAT să se țină chiar astăzi, mai ales după ce a anunțat Celulă de Criză. Însă, din câte se pare, Klaus Iohannis nu poate renunța, poate, la ultima zi frumoasă de la mare din această săptămână. Așa că CSAT-ul va aștepta până mâine, așa cum procurorul a așteptat până la 6 dimineața pentru a intra în casa asasinului.

About the author

Gheorghiu Hanna

Leave a Comment