Politic

Barna și-a lansat campania de strângere de sămnături. Cioloș a lipsit de la eveniment. Iohannis luat în vizor

Written by Gheorghiu Hanna

Iată că după ce s-au certat și ulterior s-au împăcat, pentru că liderii USR-PLUS, se pare, sunt oameni maturi, dar nu prea știu ce să facă cu maturitatea, astăzi, Dan Barna, pentru a nu se pune, totuți, contra lui Iohannis, și-a lansat astăzi campania de strângere de semnături pentru prezidențiale.

Desigur, pentru a crea emoție, Klaus Iohannis își va lansa campania pe 10 august, în aceeași zi fiind și protestul #Rezist pentru a le reaminti oamenilor despre 10 august 2018 unde ei au fost cei violenți și tot ei au fost și “victime”.

Prezidențiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a lansat campania de strângere de semnături, însă Dacian Cioloș a lipsit de la eveniment. Acesta are un deces în familie și nu a putut fi prezent. În discursul de lansare, Dan Barna a spus că va fi un președinte ”full time”, asta după ce i-a reproșat în mai multe rânduri lui Klaus Iohannis că este absent din societate.

”Ne propunem să strângem cel puțin 300.000 de semnături, având în vedere că timpul este scurt, dar cu siguranță vom asigura un număr mai mare de semnături.

Eu voi fi un președinte full-time, care este prezent în toată viața comunității, nu doar la crize. Un președinte care să restabilească încrederea în România este esențial. Ceea ce voi face, după ce voi ajunge la Cotroceni va fi să fiu un președinte implicat și prezent.

Nu vreau să vorbesc despre greșelile președintelui actual. Vom avea la dispoziție dezbaterile din campanie. Oamenii au nevoie de prezența președintelui, de încredere, de direcție. Vom avea dezbaterile din campanie, care cu siguranță vor face deliciul telespectatorilor. ”, a spus Dan Barna.

About the author

Gheorghiu Hanna

Leave a Comment