Politic

Mihai Fifor: I-am rugat să aibă încredere

Written by Gheorghiu Hanna

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a fost prezent alături de familiile copiilor, la probele de admitere de la Academia de poliție. Ministrul le-a vorbit despre ce se petrece la momentul actual, dându-le asigurări că lucrurile se îndreaptă în direcție care trebuie, MAI fiind acum un sistem în schimbare.

Ministrul a precizat, într-o postare pe facebook, că încrederea cetățeanului în Poliția Română va fi întărită, întrucât MAI este un sistem în schimbare, din care, în urma demersurilor demarate, vor putea face parte doar cei care își înteleg și onorează misiunea.

Ministrul și-a început ziua alături de zecile de părinți care își așteptau copiii să finalizeze probele de admitere ale Academiei de poliție.

“Am vorbit despre multe lucruri cu ei. Le tremura din când în când vocea când vorbeau despre dorinţa copilului de a îmbrăca uniforma de poliţist. Dar erau mândri de alegerea copiilor lor. Le-am vorbit despre ce se întâmplă în aceste zile şi i-am rugat să aibă încredere. MAI este acum un sistem în schimbare. Mândria pe care am văzut-o în ochii acestor oameni vreau să ajungem, cu toţii, să o vedem în ochii fiecărui agent de poliţie. Responsabilitatea. Hotărârea”, a precizat Fifor.

About the author

Gheorghiu Hanna

Leave a Comment