Politic

Mihai Fifor îl trimite pe președinte în concediu

Written by Gheorghiu Hanna
După declarațiile nefericte ale lui Klaus Iohannis, declarații în urma cărora Guvernul a fost blocat, la fel ca întreaga țară, Mihai Fifor, secretar general al PSD, îi dă replica lui Iohannis. Acesta îi spune să stea în concediu pentru că nici moțiunea nu va trece.
”România merge mai bine când “cadindatul” Iohannis este în concediu! În rarele momente în care vine la Cotroceni face numai lucruri rele: blochează legi, blochează guvernul, atacă orbește pe toată lumea, aruncă petarde în spațiul public pentru a produce panică în societate, așa cum a făcut si aseară, când a încercat din nou sa inducă în spațiul public ideea că Guvernul nu va mai putea plăti pensii și salarii. Se vor plăti și pensiile, și salariile, în ciuda opoziției dumneavoastră, domnule Iohannis!
Tot ce face Iohannis, atunci când lucrează, este în contradicție cu “România normală”, pe care o propune ipocrit pe afișele lui electorale. Și își permite toate aceste abuzuri de putere, pentru că
are imunitate absolută! Acea imunitate la care spunea că va renunța imediat după ce va deveni președinte. O altă minciună!
Domnul Iohannis este incapabil să îndeplinească funcția de mediator.
Partidele din opoziție se cotonogesc între ele și nu sunt în stare să formeze o majoritate, darămite să conducă țara! Nici nu vor acest lucru, de altminteri! Pun celorlalți condiții imposibil de îndeplinit, ca nu cumva să treacă o moțiune! Deci este fals că PSD se agață de guvernare.
Plecăm mâine dacă trece o moțiune de cenzură și vine cineva care să asigure funcționarea României.
Dar nu trece pentru că nu există o alternativă și nu avem un președinte mediator, care să rezolve această criză politică!
O vom rezolva noi, pentru că nouă ne pasă de această țară.
Așadar, stați în concediu, domnule Președinte! E cel mai bine pentru România!” scrie Mihai Fifor, pe Facebook.

About the author

Gheorghiu Hanna

Leave a Comment