Politic

Premierul a decis. Ce se va întâmpla cu Guvernul?

Written by Gheorghiu Hanna

Chiar dacă Klaus Iohannis nu face decât să blocheze Guvernul, asta doar pentru că este al lui, premierul a luat o decizie înțeleaptă privind guvernarea. Lucru care nu doar că îi va da lui Iohannis planurile peste cap, dar acesta va fi nevoit să recunoască faptul că nu se luptă cu un om oarecare și că cineva, în țara asta, chiar încearcă să facă lucrurile să meargă. Desigur că nu este vorba despre domnul președinte.

Se pare că cei de la PSD ar fi luat decizia corectă. Premierul, se pare, îi va aduce pe cei de la ALDE înapoi la guvernare. În acest sens se vehiculează numele lui Marian Cucșa pentru Energie și Grațiela Gavrilescu să revină la mediu.

Viorica Dăncilă a avut aseară o întâlnire cu Teodor Meleșcanu, dar și cu cei care negociază în Parlamentul României cu nemulțumiții din ALDE pentru a se alătura PSD.

Ca urmare a acestei întâlniri, PSD și-a schimbat planurile. Inițial era vorba să vină cu restructurare în Parlamentul României și că vor cere un vot în plenul Parlamentului, dar aseară premierul a decis să-i invite din nou în Guvern pe cei din ALDE și să trimită la Cotroceni propunerile de miniștri membri ALDE.

About the author

Gheorghiu Hanna

Leave a Comment