Politic

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor: „Guvernul Ghilotină” – Primul cap căzut „Salariile medicilor”, al doilea magazinele Unirea, al treilea „portofelul românilor”

Written by Gheorghiu Hanna
Secretarul general al Partidului Social Democrat, senatorul Mihai Fifor desființează guvernul Orban într-o postare de pe Facebook.
„Când scriam că PNL aduce austeritatea, unii au zis că exagerez. Acumse vede că am avut dreptate”, a transmis, vineri, Mihai Fifor.
„După învestirea Guvernului Ghilotină, președintele Iohannis le-a spus premierului și miniștrilor săi: „La treabă!” Și s-au pus pe treabă… cu Ghilotina.
Primul cap căzut, „SALARIILE MEDICILOR”, pe motiv că n-ar fi bani. Banii sunt, doar că trebuie redistribuiți între ministere.
 Al doilea cap, „CASA DE COMERȚ UNIREA”, rețeaua de depozite și magazine prin care fermierii români puteau vinde cetățenilor alimente proaspete și sănătoase, la prețuri decente.
Al treilea cap e chiar portofelul românilor. Premierul Ghilotină a anunțat REINTRODUCEREA TAXEI AUTO, pe care PSD o anulase în 2017 (odată cu celelalte 101 taxe).
Abia se încheiase în septembrie restituirea a peste 6 miliarde de lei încasați nelegal de la circa 2 milioane de români.
Când scriam că PNL aduce austeritatea, unii au zis că exagerez. Acum se vede că am avut dreptate.
Ce „capete” urmează?
Creșterea facturilor la gaze și curent, concedieri în masă, comasări de spitale, creșterea impozitării pe salarii și pe proprietate, anularea creșterii punctului de pensie și a salariului minim… și multe altele.
Vreți să opriți Ghilotina? Duminică și pe 24 noiembrie votați singurul candidat care se opune austerității, Viorica Dăncilă!”, a scris, vineri dimineață, Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

About the author

Gheorghiu Hanna

Leave a Comment