Politic

Viorica Dăncilă face dezvăluiri importante

Written by Gheorghiu Hanna

Cu câteva ore de deschiderea secțiilor de votare, președintele PDS, Viorica Dăncilă a făcut, la emisiunea lui Victor Ciutacu, de la RTV o dezvăluire importantă despre Klaus Iohannis.

Dăncilă a spus în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV, că Iohannis are ca scop și declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

”E un președinte care intervine în justiție. A cerut desființarea Secției Speciale. A fost la instalarea ministrului Justiției, când el are termen pentru casele din Sibiu chiar între cele două tururi de alegeri. Este un semnal clar pentru judecători.

E un președinte care încalcă Constituția. E dictator pentru că vrea toată puterea din România. Are ”guvernul meu”, vrea ”parlamentul meu”, are ”comisarul meu”.

A spus, la summitul de la Sibiu, că va obține Schengenul pentru România! De ce nu l-a obținut? A fost în SUA, de ce nu a obținut ridicarea vizelor pentru români? Eu văd că mulți își doresc alegeri anticipate, iar dacă Klaus Iohannis va câștiga un nou mandat, va direcționa lucrurile spre alegeri anticipate.”, a spus Viorica Dăncilă la România TV.

About the author

Gheorghiu Hanna

Leave a Comment